Mezunlarımızı mezun etmiyoruz:)

Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle mezun olduktan sonra da bağlarımızı koparmıyoruz. Sevgili mezunlarımızla sosyal, kültürel, sportif vb. faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bunlardan başlıcaları:

1-MERT

Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra alt dönem arkadaşlarına akademik destek sağlamakta ve onlarla değerler eğitimi çalışmaları yapmaktadırlar.

2- Çanakkale Kültür Gezisi

3- Tekirdağ-Edirne Kültür Gezisi

4- Konya Kültür Gezisi

5- Her Yıl Ramazan Ayında Düzenlenen Mezun Okul İftarı

6- Yaşananlar Mazide Kalmadı

Mezunlarımız diledikleri zaman okullarına gelip vakit geçirebilmekte, pansiyonda kalabilmekte, hocalarıyla görüşüp geçmiş günleri yâd edebilmektedir.

7- Pilav Günü

Her yıl çeşitli vesilelerle pilav günü düzenlenerek mezunlar buluşturulmaktadır.

8- Mezun Ofisi

Mezunlarımız için kurulan bu ofiste üniversite hayatlarında yaşadıkları sorunlara çözüm aranmakta ve gerekli desteğin sağlanması için çalışmalar yapılmaktadır.

9- Sinema Okumaları

Dileyen mezunlarımızla her yıl belirlenen filmler izlenerek bu filmlerin kritiği yapılmaktadır.

10- Seminerler

Okulumuzda mezun öğrencilerimize yönelik çeşitli eğitim ve seminerler düzenlenmektedir.

25.02.2024 90

26-02-202426-02-202426-02-2024