ŞEHİDİMİZ MUHAMMED FAZLI DEMİR

ŞEHİDİMİZ MUHAMMED FAZLI DEMİR

ŞEHİT

MUHAMMED FAZLI DEMİR

 

         15 Şubat 1975’te Gümüşhane Sadık Köyü’nde doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren hayatına İstanbul’da devam etti. İlkokulu Kaptan Hasanpaşa İlkokulunda tamamladı. Ortaokulu Pendik İmam Hatip Ortaokulunda okudu. 1994 yılında hayatını çok sevdiği eşi Fatma Demir ile birleştirdi. Bu evlilikten iki kız çocuğu dünyaya gelmiştir. 90’lı yılların başında inanmış olduğu hak dava uğruna vatanı ve bayrağı için mücadeleye başlamıştır. Öyle ki mutluluğu maddiyatla ölçmemiş çevresindeki herkese iman gücü ve yaptığı iyiliklerle her daim manevî destek olmuş ve yaşama azmi vermiştir.  ‘’Allah yolunda malım varken malımla malım bittiyse canımla çalışırım. ‘’ diyen bir dava adamı olmuştur.  

         2014 Yılında Sultanbeyli’de kurulan Profesör Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın kurucu üyeliğini yapıp aynı zamanda üstlendiği teşkilatlanma başkanlığı görevini 15 Temmuz 2016’ye kadar yürütmüştür.

         Hayattaki tek düsturu Allah(cc) için çıktığı bu yolda şehit olmaktı.  Bunun için de hayatını ilmek ilmek şehadet sevdasıyla dokudu. 15 Temmuz gecesi ülkesinin geleceğine kasteden hainlerin gerçekleştirmeye çalıştığı darbe ve işgali önlemek amacıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa halk tarafından meşru olarak seçilen 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi ve vatanı koruma aşkı ile o karanlık gecede ‘’ ÖL DE ÖLELİM REİS! ‘’ diyerek şehadete yürüdü.

         Rabbi onun dileğini kabul etti ve şehadet defterine ismi yazılan kutlu yolculardan eyledi.

       “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz.” (Bakara-154)

06.04.2017 2952