Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimize sunduğumuz öğretim program ve faaliyetleriyle bilim, din, kültür, sanat gibi birçok alanda onları doğruya sevk ederek çok yönlü bireyler olarak yetiştirip ülkemize kazandırmak ve dahası eğitim hayatlarının bu basamağında edindikleri her türlü farkındalıkla kendilerini ve çevrelerini doğru okuyarak dünyamıza yön verecek nesilleri yetiştiren daima önde ve öncü kurum olmak.

Misyon: Yaratılış gayesinin farkında olarak ömrü bir nimet bilip onu önce kendisi sonra da dünya için en faydalı olacak şekilde geçirmeye gayret eden, akıl ve kalp cevherini maddi-manevi donanımlarla geliştirerek kendine kıymetli bir şahsiyet edinmeye çalışan, geçmişin mirası ve geleceğin hülyasıyla vatan ve milletine bağlı bir evlat olarak kendi çağında iz bırakan, okumak ve öğrenmekten lezzet alarak her hayırlı ilmin peşinde olan "özü sözü işi güzel insanlar" yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: VAR
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 431,315-494,2019
Sportif Etkinlikler: Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü Eğitimleri 1-Voleybol 2-Basketbol 3-Masa Tenisi 4-Tenis 5-Tekvando 6-KidBoks 7-Plates
Bilimsel Etkinlikler: TEKNOFEST ve TUBİTAK kapsamında etkinlik ve projeler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: HAZIRLIK AŞAMASINDA...
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS KARDEŞ OKUL

WEB - https://sehitmfazlidemirandihl.meb.k12.tr